Info till stipendiater

Om du hör till den lyckliga grupp som utsetts till stipendiat för vistelse på Hôtel Chevillon kommer du givetvis att stå inför en hel del frågor innan din avresa. Nedan ser du en uppställning över det administrativa förfarandet samt praktiska upplysningar som vi hoppas skall vara till din hjälp. Vi har även sammanställt en pdf med praktisk information här: Välkomstbrev till stipendiater.

  1. Beslut om stipendiater fattas av respektive stipendiegivare.
  2. Stipendiegivaren informerar sina stipendiater och redogör för de ekonomiska och administrativa villkoren.
  3. Stipendiegivaren informerar både Stiftelsens administration i Göteborg och intendenten på Hôtel Chevillon i Grez-sur-Loing om vem som utsetts till årets stipendiat(er). 
  4. Stiftelsens administration i Göteborg kontaktar dig med välkomstinformation. Du hittar både en plan över huset och ett antal interiörbilder från Hôtel Chevillon på denna hemsida.  Gå till lägenheter/ateljéer.
  5. Du finner här även en karta över området och en del praktisk information om omgivningen samt uppgifter om hur man tar sig till Grez från Paris i välkomstbrevet.
  6. Du meddelar intendenten vid Hôtel Chevillon vid vilken tidpunkt du avser anlända till Hôtel Chevillon.
  7. Du ansvarar själv för bokning och köp av flygbiljett och/eller annan transport till och från Grez-sur-Loing såvida inget annat överenskommits med din stipendiegivare.
  8. Du ansvarar själv för eventuella försäkringar för din vistelse i Grez-sur-Loing såvida inget annat överenskommits med din stipendiegivare.
  9. Vi ber dig komma ihåg att Hôtel Chevillon – trots namnet – inte är ett hotell utan ett gästhem och att du inte kan förvänta dig någon hotellservice med reception och annan service!
  10. Du står själv för allt material som du har behov av under din vistelse.